Tilbud

Snak på livet løs

Original price was: 249,00 kr..Current price is: 149,00 kr..

I bogen får du hjælp til at skabe rum for samtaler med dine nærmeste. Bogen kan både bruges ved livets afslutning og i alle andre situationer, hvor du ønsker at tage hul på nære samtaler med en særlig person i dit liv. Du får 15 konkrete metoder og inspiration til at få talt om det, det tæller, mens I har muligheden for det. 

På lager

Varenummer (SKU): Snakpålivetløs:B1-PPR4-B10 Kategori:

Beskrivelse

Snak på livet løs – Inspiration til samtaler om livet før døden

Når vores nærmeste får en uhelbredelig sygdom, er der ofte nogle ting, som vi gerne vil nå at tale med dem om, mens vi har muligheden for det. Desværre er der mange af os, der ikke får sat ord på det, der betyder noget. Årsagen er – ikke overraskende – at det kan være svært.

Bogen er en hjælp til dig, som skal miste et familiemedlem eller en anden, som står dig nær. I bogen får du konkrete idéer og inspiration til at tage hul på de svære samtaler ved livets afslutning. Du møder andre pårørende, som deler ud af deres erfaringer med at miste og giver deres bedste råd videre.

Presse
Bogen er udgivet på TURBINE forlaget i 2015. Den er indstillet til flere priser og er på pensumlisten på sygeplejerskernes palliative efteruddannelse. Bogen har blandt andet været omtalt i GO’aften Danmark, Politiken, Radio24syv, BT, Kristeligt Dagblad og en række andre medier.

Stine Buje hjælper andre via sin fine bog "Snak på livet løs" og bryder med nogle af de tungeste tabuer herhjemme.
Mia Valentin