Stine Buje

Podcast
Stine Buje producerer og medvirker i flere podcastserier og radioprogrammer med fokus på døden og det meningsfulde liv.

Om lidt bli'r her stille

I podcastserien undersøger Stine Buje og Ayoe Ramati, hvordan vi som mennesker kan leve fuldt og helt, mens vi er her. I en række samtaler holder de mikrofonen for mænd og kvinder, som har valgt at leve med hjertet forrest. Tag med på en rejse, hvor vi bliver klogere på, hvordan man bryder med rammerne, gør op med normerne og finder sin egen vej i livet.

I podcasterien medvirker Lisbeth Zornig, Lotus Turéll, Anja Ringgren Lovén, Julia Lahme, Jesper Westmark, Maj My Humaidan, Nicolai Engelbrecht, Karen Pallisgaard, Anja Vintov, Anne Mette Kirk og Sara Torvallbach.

Lyt til podcastserien

Enhed

Meningsfulde samtaler, nærvær og fiksekultur

I dette afsnit dykker Stine Buje og Noell ned i de meningsfulde samtaler. Stine fortæller, hvilke komponenter der bør være til stede for, at vi kan indgå i en dyb samtale med andre mennesker. Desuden taler de om, hvorfor og hvordan fikse-kulturen og andre tilstande står i vejen for, at vi kan gå ind i dybe samtaler.

Lyt til episoden

Mind your life podcast

Der er meget liv i døden

I dette afsnit taler Stine Buje med Karen Pallisgaard om, hvordan livets afslutning kan håndteres værdigt og smukt. Om hvordan vi kan lære noget af døende og dermed leve vores liv mere fuldt og helt. Døden kan nemlig give smukke og forløsende samtaler om det nære, for der er mange smukke følelser på spil og meget liv på spil i mødet med døden.

Lyt til episoden

Døden har en årsag

Når døden er et arbejde

I dette afsnit taler Stine Buje med Ane Høgsberg om, hvordan man arbejder med så følsomt et emne og hvad kan det give, at høre om andres tanker om deres eget endeligt.

Lyt til episoden

AK 24syv

Den gode afsked

Stine Buje giver i samtale med Mikkel Clausen gode råd til pårørende, der skal miste deres nærmeste. Hvordan får man det bedste ud af den sidste tid? Hvordan tager man hul på de svære samtaler? Hvad betyder den gode afsked for sorgen?

Lyt til programmet
Tak fordi I skaber rum til at dele og tale om så meningsfulde indsigter om livet i alle aspekter. Jeres podcast er blevet mit sted med velvære i hverdagen.
Alexandra Cecilie
Jeg lyttede til podcasten for første gang i dag, og jeg må bare sige jer et kæmpe tak fra hjertet Jeg fik præcis de beskeder, jeg havde brug for. Jeg blev meget inspireret og jeres podcast har uden tvivl sat noget vigtigt i gang i mit liv.
Kristina Favn
Elsker jeres podcast. Det er altid højdepunktet på min dag, når et nyt afsnit kommer ud.