Stine Buje

Podcast
Ayoe Ramati og Stine Buje er værtinder på podcastserien "Om lidt bli'r her stille", som giver inspiration til at leve med hjertet forrest.

I podcastserien  “Om lidt bli’r her stille” undersøger Ayoe Ramati og Stine Buje, hvordan vi som mennesker kan leve fuldt og helt, mens vi er her. Tag med på en rejse, hvor vi bliver klogere på, hvordan man bryder med rammerne, gør op med normerne og finder sin egen vej i livet.

På kort tid har podcastserien opnået stor popularitet. Den har blandt andet været på top 10 over de mest aflyttede podcasts hos iTunes.

Podcasten er blandt andet tilgængelig på Podimo, som giver dig en lang række eksklusive podcasts med både kendte og helt nye værter. Hos Podimo er du med til at støtte dine favoritpodcasts, hver gang du lytter til dem.

Gæster i podcasten

I podcastserien “Om lidt bli’r her stille” kan du møde en række inspirerende og livsbekræftende gæster, som fortæller om det vendepunkt, der blev afsættet for, at de fandt deres egen vej i livet.

Julia Lahme. Tidligere redaktionschef i magasinbranchen. Nu direktør for sit eget kommunikationsbureau, forfatter og foredragsholder.

Anja Ringgren Lovén (udkommer snart). Tidligere sælger i en tøjbutik i Aarhus. Nu stifter af nødhjælpsorganisationen “Din Nødhjælp” og børnecenteret  “Land of Hope”, der bekæmper overtro og redder hekseanklagede børn fra døden i Nigeria.

Lotus Turell (udkommer snart). Tidligere tv-vært. Nu forfatter, underviser og foredragsholder.

Lisbeth Zornig (udkommer snart). Tidligere anbragt på institutioner. Nu forfatter, aktivist og debattør på det socialpolitiske område, hvor hun kæmper for socialt udsatte og børn og unges vilkår.

Karen Pallisgaard. Tidligere journalist i magasinbranchen. Nu yogalærer, meditationslærer og forfatter til flere bestsellerbøger om hverdagsyoga og langsom livsstil.

Fie Oppenhagen Arildsen. Tidligere pædagogstuderende. Nu foredragsholder og blogger om sit liv som uhelbredelig syg.

Jesper Westmark. Tidligere hair and make-up-artist i den internationale modebranche. Nu meditationslærer og traumeterapeut.

Anja Vintov. Tidligere konsulent i IT-branchen. Nu flow-specialist, forfatter og coach med speciale i hverdagsmod og frygtbevidsthed.

Anne Mette Kirk. Tidligere tv-journalist og presse- og kommunikationsrådgiver i Kongehuset. Nu forfatter.

Nicolai Engelbrecht. Tidligere involveret i stofmisbrug, vold og bandekriminalitet. Nu international mentor med fokus på at transformere negative mønstre hos andre.

Sara Torvallbach. Tidligere økonomisk rådgiver i den danske finansverden. Nu nordisk shaman, spirituel mentor og spaceholder for kakaoceremonier med fællesskab og hjerte som hovedsten.

Maj My Humaidan (udkommer snart). Tidligere journalist. Nu hjemmeskolemor, foredragsholder og stifter af uddannelsen “Ind til kernen”.

Bagom podcasten med Ayoe Ramati og Stine Buje. I denne episode fortæller de to værtinder, hvorfor og hvordan podcastserien er blevet til.

Lyt til podcasten
Tak fordi I skaber rum til at dele og tale om så meningsfulde indsigter om livet i alle aspekter. Jeres podcast er blevet mit helle med velvære i hverdagen.