Stine Buje

Podcast
Ayoe Ramati og Stine Buje er værtinder på podcastserien "Om lidt bli'r her stille", som giver inspiration til at leve med hjertet forrest.

Om lidt bli’r her stille

I podcastserien  “Om lidt bli’r her stille” undersøger Ayoe Ramati og Stine Buje, hvordan vi som mennesker kan leve fuldt og helt, mens vi er her. I en række samtaler holder de mikrofonen for mænd og kvinder, som har taget aktiv stilling til, hvilket aftryk de gerne vil sætte i livet. Tag med på en rejse, hvor vi bliver klogere på, hvordan man bryder med rammerne, gør op med normerne og finder sin egen vej i livet.

Lyt til podcasten

Gæster i podcasten

Julia Lahme. Tidligere redaktionschef i magasinbranchen. Nu direktør for sit eget kommunikationsbureau, forfatter og foredragsholder.

Anja Ringgren Lovén. Tidligere sælger i en tøjbutik i Aarhus. Nu stifter af nødhjælpsorganisationen “Din Nødhjælp” og børnecenteret “Land of Hope”, der bekæmper overtro og redder hekseanklagede børn fra døden i Nigeria.

Lotus Turéll (eksklusivt hos Podimo). Tidligere tv-vært. Nu forfatter, underviser og foredragsholder.

Fie Oppenhagen Arildsen. Tidligere pædagogstuderende. Nu foredragsholder og debattør om sit liv som uhelbredeligt syg.

Lisbeth Zornig (eksklusivt hos Podimo). Tidligere anbragt på institutioner. Nu forfatter, aktivist og debattør på det socialpolitiske område.

Karen Pallisgaard. Tidligere journalist i magasinbranchen. Nu yogalærer, meditationslærer og forfatter til flere bestsellerbøger om hverdagsyoga og langsom livsstil.

Jesper Westmark. Tidligere hair and make-up-artist i den internationale modebranche. Nu meditationslærer og traumeterapeut.

Anja Vintov. Tidligere konsulent i IT-branchen. Nu flow-specialist, forfatter og coach med speciale i hverdagsmod og frygtbevidsthed.

Anne Mette Kirk. Tidligere tv-journalist og presse- og kommunikationsrådgiver i Kongehuset. Nu forfatter.

Nicolai Engelbrecht. Tidligere involveret i stofmisbrug, vold og bandekriminalitet. Nu international mentor med fokus på at transformere negative mønstre hos andre.

Maj My Humaidan. Tidligere journalist. Nu hjemmeskolemor, foredragsholder og stifter af uddannelsen “Ind til kernen”.

Sara Torvallbach. Tidligere økonomisk rådgiver i den danske finansverden. Nu nordisk shaman, spirituel mentor og spaceholder for kakaoceremonier med fællesskab og hjerte som hovedsten.

Bagom podcasten med Ayoe Ramati og Stine Buje. I denne episode fortæller de to værtinder, hvorfor og hvordan podcastserien er blevet til.

Lyt til podcasten
Tak fordi I skaber rum til at dele og tale om så meningsfulde indsigter om livet i alle aspekter. Jeres podcast er blevet mit sted med velvære i hverdagen.