Samtalekort

249,00 kr.

Med 75 spørgsmål om det vigtige i livet får du hjælp til at starte samtaler, der bringer dig tættere på dine nærmeste. Samtalekortene sætter gang i de samtaler, vi har alt for få af, men husker resten af livet.

På lager

Varenummer (SKU): samtalekort:B1-PPR4-A10 Kategori:

Beskrivelse

Samtalekort – 75 spørgsmål om det vigtige i livet

Med samtalekortene får du mulighed for at spørge nysgerrigt ind, lytte åbenhjertigt til svarene og blive klogere på dine nærmeste med spørgsmål som:

  • Hvad er du taknemmelig over i dit liv?
  • Hvad har været de største vendepunkter i dit liv?
  • Hvornår har du været mest modig?

Samtalekortene bliver brugt af veninder, som ønsker at knytte endnu stærkere bånd. De bliver brugt af par, som ønsker at bringe nye emner op i samtalerne. De bliver brugt af mødre og døtre, som ønsker at få talt om det, der tæller. De bliver brugt af kollegaer, som ønsker at komme tættere på hinanden. Og de bliver brugt af pårørende ved livets afslutning.

Det smukke ved samtalekortene er, at de på en og samme tid kan være et kærligt afsæt til indsigt og forståelse af andre, men også en mulighed for at lære sig selv at kende på ny. Elsker at kortene ikke defineres af regler, men af åbenhed og nærvær.
Mille Henriksen
Bliver simpelthen nødt til at skamrose dine samtalekort. Min mand og jeg havde dem med på hotelovernatning. Vi er begge 43 år og vi har været sammen i 23 år, så man burde tænke, vi havde snakket om det meste, men hold nu fast nogle gode samtaler vi havde ud fra de kort. Nogle kort gjorde os kede af det på skift, fordi de ramte sårbare punkter, men alligevel var det så gode og meget ærlige snakke, vi fik sammen.
Sandie