Samtalekort

249,00 DKK

Med 75 spørgsmål om det vigtige i livet får du hjælp til at starte samtaler, der bringer dig tættere på dine nærmeste. En meningsfuld gave i en tid, hvor corona har lært os, at relationer er det vigtigste, vi har, og at nærvær er det vigtigste, vi kan give.

146 på lager

Varenummer (SKU): samtalekort:2R63-B Kategori:

Beskrivelse

Samtalekort – 75 spørgsmål om det vigtige i livet

Med samtalekortene får du hjælp til at stille spørgsmål til dine nærmeste. Spørgsmålene handler om fortiden, nutiden og fremtiden. De vækker minder og fører jer nye steder hen. Fælles for dem er, at I får talt om det vigtige i livet.

En del af samtalekortene er rettet mod en forælder eller partner, men de fleste spørgsmål kan bruges i alle relationer. Fire af samtalekortene er blanke, så du selv kan udfylde dem med spørgsmål.

Samtalekortene bliver brugt af veninder, som ønsker at knytte endnu stærkere bånd. De bliver brugt af kærester, som ønsker at bringe nye emner op i samtalerne. De bliver brugt af mødre og døtre, som ønsker at få talt om det, der tæller. Og de bliver brugt af pårørende ved livets afslutning.

Med samtalekortene får du mulighed for at spørge nysgerrigt ind, lytte åbenhjertigt til svarene og blive klogere på dine nærmeste med spørgsmål som:

  • Hvad er du taknemmelig over i dit liv?
  • Hvad har været de største vendepunkter i dit liv?
  • Hvornår har du været mest modig?

En meningsfuld gave i en tid, hvor corona har lært os, at relationer er det vigtigste, vi har, og at nærvær er det vigtigste, vi kan give.

Bemærk: Når du handler på nettet, vil du opleve nye krav til, hvordan du godkender dine kortbetalinger. Det nemmeste er at godkende betalingerne med NemID nøgleappen. Du kan risikere, at dine køb ikke kan gennemføres, hvis du ikke har NemID nøgleappen.

Det utroligt smukke ved samtalekortene er, at de på en og samme tid kan være et kærligt afsæt til indsigt og forståelse af andre, men også en mulighed for at lære sig selv at kende på ny. Elsker at kortene ikke defineres af regler, men af åbenhed og nærvær.
Mille Henriksen
Jeg er virkelig begejstret for samtalekortene, som bringer dybde og refleksion til samtalen. Tak for at have skabt noget så fint.
Stine Legarth