Tilbud

Samtalekort

249,00 DKK 199,00 DKK

Samtalekortene hjælper dig med at starte samtaler om det vigtige i livet. Du kan bruge dem sammen med din partner, din familie og dine veninder. Du kan også bruge dem til at tage hul på de nære samtaler ved livets afslutning.

 

 

Kategori:

Beskrivelse

Samtalekort – 75 spørgsmål om det vigtige i livet

Med samtalekortene får du hjælp til at stille spørgsmål til dine nærmeste. Spørgsmålene handler om fortiden, nutiden og fremtiden. De vækker minder og fører jer nye steder hen. Fælles for dem er, at I får talt om det vigtige i livet.

En del af samtalekortene er rettet mod en forælder eller partner, men de fleste spørgsmål kan bruges i alle relationer. Fire af samtalekortene er blanke, så du selv kan udfylde dem med spørgsmål.

Samtalekortene er i forsalg med rabat i september. Du modtager dem i oktober.

Det utroligt smukke ved samtalekortene er, at de på en og samme tid kan være et kærligt afsæt til indsigt og forståelse af andre, men også en mulighed for at lære sig selv at kende på ny. Elsker at kortene ikke defineres af regler, men af åbenhed og nærvær.
Mille Henriksen
Jeg er virkelig begejstret for samtalekortene, som bringer dybde og refleksion til samtalen. Tak for at have skabt noget så fint.
Stine Legarth