Tilbud

Samtalekort

249,00 DKK 199,00 DKK

SAMTALEKORTENE BLIVER LEVERET I UGE 50.

Med 75 spørgsmål om det vigtige i livet får du hjælp til at starte samtaler, der bringer dig endnu tættere på dine nærmeste. En meningsfuld gave i en tid, hvor corona har lært os, at relationer er det vigtigste, vi har, og at nærvær er det vigtigste, vi kan give.

Tilgængelig på restordre

Kategori:

Beskrivelse

Samtalekort – 75 spørgsmål om det vigtige i livet

Med samtalekortene får du hjælp til at stille spørgsmål til dine nærmeste. Spørgsmålene handler om fortiden, nutiden og fremtiden. De vækker minder og fører jer nye steder hen. Fælles for dem er, at I får talt om det vigtige i livet.

En del af samtalekortene er rettet mod en forælder eller partner, men de fleste spørgsmål kan bruges i alle relationer. Fire af samtalekortene er blanke, så du selv kan udfylde dem med spørgsmål.

De bliver brugt af veninder, som ønsker at knytte endnu stærkere bånd. De bliver brugt af kærester, som ønsker at bringe nye emner op i samtalerne. De bliver brugt af mødre og døtre, som ønsker at få talt om det, der tæller. Og de bliver brugt af pårørende ved livets afslutning.

Bemærk at samtalekortene er i restordre. Trykkeriet har lovet, at de bliver leveret i uge 50, hvorefter du modtager dem hurtigst muligt.

Det utroligt smukke ved samtalekortene er, at de på en og samme tid kan være et kærligt afsæt til indsigt og forståelse af andre, men også en mulighed for at lære sig selv at kende på ny. Elsker at kortene ikke defineres af regler, men af åbenhed og nærvær.
Mille Henriksen
Jeg er virkelig begejstret for samtalekortene, som bringer dybde og refleksion til samtalen. Tak for at have skabt noget så fint.
Stine Legarth