Stine Buje

Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:

Buje
Mariendalsvej 62, 4. 4.
2000 Frederiksberg
CVR-nr. 36648449
stinebuje@gmail.com

Generelle handelsbetingelser for betaling
Alle priser hos Stine Buje er anført i danske kroner (DKK) inklusiv moms. Der tages forbehold for ændringer i moms, skatter, afgifter og trykfejl eller ændringer i brochurer, website, skriftlige tilbud og øvrigt salgsmateriale.

 For enhver opkrævning gælder det, at betaling er 8 dage netto. Vi tager imod følgende kort: Dankort, VISADankort, VISA, MasterCard, American Express. www.stinebuje.dk er et sikkert betalingssite med SSL-certifikat, så du trygt kan bruge dit betalingskort.

Overskrider du betalingsfristen, tillægges et rykkergebyr på 150 kr. inkl. moms og morarente: Nationalbankens udlånsrente + 7 %, pr. påmindelse. Efter anden påmindelse vil vi sende sagen til inkasso, og eventuelle opgaver vil blive sat i bero og først sat i drift igen, når vi har modtaget den fulde indbetaling. Ved ratebetaling se nedenfor under pkt. 4.

Digitale produkter
Digitale produkter er dine til evigt eje med mindre andet fremgår. Men vi forpligter os ikke til at gemme materialet til evig tid. Derfor er det kun dit til evig tid, i det omfang du husker at downloade materialet til egen opbevaring, såvel som laver en backup, i det tilfælde du skulle miste adgang til det sted, du først downloadede materialet til.

Foredrag
Tilmeldingen er bindende. Dog er du altid velkommen til at overdrage din plads til en anden. Alle rettigheder til foredrag og digitale produkter tilhører Stine Buje. Når du har indbetalt, modtager du en kvittering via mail med købsdetaljer og eventuelle specifikke foredragsdetaljer. Kvitteringen er din adgangsgivende billet til et foredrag hos Stine Buje, og du skal derfor huske at medbringe denne kvittering.

Fortrydelsesret ved køb
I henhold til lov om forbrugeraftaler har du 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en ydelse over nettet. Dvs. du har 14 dage til at meddele os, at du fortryder købet. Det gælder både, når du køber varer, og når du køber ydelser som foredrag. Fortrydelsesretten indtræder fra det tidspunkt, du modtager en bekræftelse på din tilmelding, dog aldrig længere end 3 måneder fra din bestillingsdato. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på https://stinebuje.dk/kontakt/ og du vil få pengene retur. Pengene refunderes automatisk til den konto, du har betalt fra. Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikkeligt, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

Reklamationsret
I henhold til købeloven har du 2 års reklamationsret.

Fragt og leveringsinfo
Ved bestilling af en eller flere varer, der skal sendes, afkræves et fragtgebyr, som følger de gældende priser hos den valgte fragtservice. Lagerkompagniet varetager udsendingen af varerne. Leveringstiden er mellem 2-4 dage.

Force majeure
I tilfælde af force majeure-/force majeure-lignende forhold vil det ikke være muligt at få refunderet pengene for arrangementet eller udgifter forbundet med arrangementet. Det vil heller ikke være muligt at skifte til et andet arrangement. Vi vil løbende holde deltagerne underrettet og efter bedste evne finde en anden god måde at afholde arrangementet på.

Persondata
Ingen personlige oplysninger som registreres hos Stine Buje vil på noget tidspunkt blive overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Relevante oplysninger opbevares sikkert, og er kun tilgængelige for Stine Buje.