Online foredrag

99,00 DKK

Mød Stine Buje og Fie Oppenhagen Arildsen i et online foredrag om, hvordan du får det bedste ud af livet, mens du har det. Foredraget er til dig, der ønsker at blive inspireret til at leve et liv med mere glæde, mening og taknemmelighed, uanset hvad du møder på din vej. Foredraget har trukket udsolgte sale i hele landet.

Kategori:

Beskrivelse

Om foredraget

Med humor, ærlighed og nærvær giver Stine Buje og Fie Oppenhagen Arildsen konkrete metoder og inspiration til at leve helhjertet, så du ikke først ved livets afslutning indser, at du kunne have brugt din tid bedre.

  • Du får inspiration til at leve bevidst, prioritere din tid og tage ansvar for dit liv.
  • Du får indsigt i, hvad og hvem der betyder noget i livet, når vi ved, at vi skal dø.
  • Du får metoder til at finde ind til en større taknemmelighed i hverdagen.
  • Du får inspiration til at tage ansvar for din egen glæde frem for at være et offer for omstændighederne.
  • Du får inspiration til at trodse frygten og handle på det, der betyder noget for dig.
  • Du får metoder til at finde din egen vej i livet frem for at følge andres sandhed.
  • Du får konkrete øvelser til at øge din glæde og livskvalitet.

Om foredragsholderne

Fie Oppenhagen Arildsen er 30 år, uhelbredeligt kræftsyg og sprællevende. Hver dag inspirerer hun tusindvis af danskere på de sociale medier, hvor hun deler ud af sit liv. Under foredraget deler hun rundhåndet ud af sine bedste metoder til at holde humøret højt, uanset hvad man går igennem.

Stine Buje har skrevet flere bøger med livet og døden som omdrejningspunkt. Som forfatter, foredragsholder og podcastværtinde giver hun inspiration til at leve med hjertet forrest. Under foredraget fortæller hun, hvad der tæller på kanten af livet for en række danskere, som er ramt af uhelbredelig sygdom.

Praktisk information

Foredraget varer cirka en time. Det er optaget i Sct. Matthæus Kirke i København i februar 2020. Du får videoen tilsendt på mail, så du kan downloade den og se den, når du har lyst. Den er din for altid.