Tilbud

Bogen om livet

199,00 kr.

I bogen får du indblik i de syv ting, der tæller i livet for en række danskere, der er blevet ramt af en uhelbredelig sygdom. Du får inspiration til at stoppe op og kigge på dine prioriteter, så kan leve mere bevidst, prioritere din tid og øge din egen livsglæde.

15 på lager

Varenummer (SKU): bogen-om-livet:2R63-C Kategori:

Beskrivelse

Bogen om livet – Hvad uhelbredeligt syge kan lære dig om at leve

I bogen fortæller 15 danskere, hvad de har lært om livet, efter at de er blevet ramt af uhelbredelig sygdom.

Den ældste medvirkende er politikeren Ritt Bjerregaard på 77 år, som har uhelbredelig tarmkræft. Den yngste er Steffie på 25 år, som har kronisk nyresvigt. De medvirkende er vidt forskellige steder i deres liv, men alle har de gjort sig tanker om det gode og vigtige i tilværelsen, og i bogen deler de rundhåndet ud af deres indsigter. Indsigter som vi alle kan lære noget af.

Bogen tager ikke patent på en rigtig eller forkert måde at leve på, men vil inspirere dig til selv at mærke efter, hvad der giver mening for dig, så du ikke først ved livets afslutning indser, at du kunne have brugt din tid bedre.

Presse
Bogen er trykt i flere oplag, siden den blev udgivet på People’sPress i 2018. Den har blandt andet været omtalt i Aftenshowet, Berlingske Tidende, Politiken, Kristeligt Dagblad, Alt for damerne, Magasinet Liv, P4, Radio24syv, P1 Morgen og en række andre medier.

"Bogen om livet" er rørende smukke fortællinger om livets mange facetter. En bog jeg vil læse igen og igen med års mellemrum for at påminde mig selv om det vigtige i det virkelige liv.
Louise Andersen