Stine Buje

Samtaler om livet
Gennem samtaler giver Stine Buje vejledning, støtte og opbakning til dig, der har lyst til at få det bedste ud af livet, mens du har det.

Samtaler om livet

Måske står du ved en skillevej i livet? Måske står du i en situation, som du har svært ved at håndtere alene? Måske har du brug for hjælp til at udfolde dit potentiale?

Jeg er her for at hjælpe dig med at handle på det, der giver mening for dig, så du ikke først ved livets afslutning indser, at du kunne have brugt din tid bedre. Gennem samtaler finder vi ud af, hvilke skridt du kan tage for at skabe mere mening i dit liv.

Jeg er et intuitivt, medfølende og omsorgsfuldt menneske, som mærker essensen af andre. Den evne bruger jeg til at bringe dig tættere på den, du er. Jeg har blandt andet hjulpet uhelbredeligt syge, sorgramte, stressramte, pårørende, iværksættere og andre, der står overfor et vendepunkt i deres liv.

Bestil tid

Samtalen varer en time og koster 600 kroner. Du kan betale via MobilePay på 212299. Samtalen foregår i naturen eller online.

Bestil tid

At skabe et rum, hvor man kan mødes og tale om livet og døden med et menneske, man aldrig har mødt, kan måske synes som en lidt svær opgave. Men sådan er det ikke, når samtalen er med Stine. Ordene flød fra min mund i en lind strøm, og dér hvor det blev lidt svært, formåede Stine at stille de helt rigtige spørgsmål. Samtalen blev til en meget vigtig refleksion for mig – med tanker, der poppede op undervejs, og tanker, der altid har presset sig på. Tak, Stine.