Stine Buje

Samtalekort
Samtalekortene hjælper dig med at starte samtaler om det vigtige i livet. Du kan bruge dem med din partner, din familie og dine veninder.

Samtalekort

75 spørgsmål om det vigtige i livet

Med samtalekortene får du hjælp til at stille spørgsmål til dine nærmeste. Spørgsmålene handler om fortiden, nutiden og fremtiden. De vækker minder og fører jer nye steder hen. Fælles for dem er, at I får talt om det vigtige i livet.

En del af samtalekortene er rettet mod en forælder eller partner, men de fleste spørgsmål kan bruges i alle relationer.

De bliver blandt andet brugt af veninder, som ønsker at knytte endnu stærkere bånd med mere dybe samtaler. De bliver brugt af forældre, som ønsker at komme tættere på deres teenagebørn. De bliver brugt af psykologer, som ønsker at give deres klienter et konkret værktøj til at skabe værdifulde samtaler. Og de bliver brugt af pårørende, som ønsker at tale om det, der tæller ved livets afslutning.

Stine Buje har skabt samtalekortene i et håb om, at du får hjælp og mod til at stille spørgsmål, som kan bringe dig tættere på dine nærmeste. Hun tror på, at tid og nærvær er det vigtigste, vi kan give hinanden.

Samtalekortene er i forsalg med rabat i september. Du modtager dem i oktober.

Køb i forsalg
Det utroligt smukke ved samtalekortene er, at de på en og samme tid kan være et kærligt afsæt til indsigt og forståelse af andre, men også en mulighed for at lære sig selv at kende på ny. Elsker at kortene ikke defineres af regler, men af åbenhed og nærvær.
Mille Henriksen
Jeg er virkelig begejstret for samtalekortene, som bringer dybde og refleksion til samtalen. Tak for at have skabt noget så fint.