Stine Buje

Online foredrag med Stine og Fie

Nu har du mulighed for at opleve det populære foredrag “Livet er nu”, uanset hvor du befinder dig i landet. Med humor, ærlighed og nærvær giver Stine Buje og Fie Oppenhagen Arildsen konkrete metoder og inspiration til at leve helhjertet, så du ikke først ved livets afslutning indser, at du kunne have brugt din tid bedre.

Det får du

  • Du får inspiration til at leve bevidst, prioritere din tid og tage ansvar for dit liv.
  • Du får indsigt i, hvad og hvem der betyder noget i livet, når vi ved, at vi skal dø.
  • Du får metoder til at finde ind til en større taknemmelighed i hverdagen.
  • Du får inspiration til at tage ansvar for din egen glæde frem for at være et offer for omstændighederne.
  • Du får inspiration til at trodse frygten og handle på det, der betyder noget for dig.
  • Du får metoder til at finde din egen vej i livet frem for at følge andres sandhed.
  • Du får konkrete øvelser til at øge din glæde og livskvalitet.

Om foredragsholderne

Fie Oppenhagen Arildsen er 30 år, uhelbredeligt kræftsyg og sprællevende. Hver dag inspirerer hun tusindvis af danskere på de sociale medier, hvor hun deler ud af sit liv. Under foredraget deler hun rundhåndet ud af sine bedste metoder til at holde humøret højt, uanset hvad man går igennem.

Stine Buje har skrevet flere bøger med livet og døden som omdrejningspunkt. Som forfatter, foredragsholder og podcastværtinde giver hun inspiration til at leve med hjertet forrest. Under foredraget fortæller hun, hvad der tæller på kanten af livet for en række danskere, som er ramt af uhelbredelig sygdom.

Praktisk information

Foredraget varer cirka en time. Det er optaget i Sct. Matthæus Kirke i København i februar 2020. Optagelsen er produceret professionelt, så lyd og billeder er af høj kvalitet. Du får videoen tilsendt på mail, så du kan se og gense den, når du har lyst. Den er din for altid.

Køb foredraget

Overfør 99 kr. via MobilePay til 212299. Husk at skrive din mailadresse sammen med overførslen, så du kan få foredraget tilsendt.

BONUS: Når du køber foredraget, får du også en lille meditation og et link til podcasten “Om lidt bli’r her stille”, hvor Fie og Stine uddyber temaerne fra foredraget.

Jeres foredrag var fantastisk. Nærmest magisk. Når et foredrag går helt ind under huden, sætter sig i marv og ben og minder os om, at livet vitterligt er nu, så rammer I noget vigtigt. Vi er nødt til at stoppe op og mærke efter. Hamsterhulet er ikke nødvendigvis der, hvor vi mærker livet og finder glæden. Tak for det store arbejde, I gør. Jeres budskab ramte mig klart og tydeligt. I er enestående. I må aldrig stoppe med at formidle så autentisk og nærværende, som I gør.
Helle Lützen
Jeg og min mor var til jeres foredrag i Aarhus, og den oplevelse bliver der tit snakket om. Det var simpelthen det bedste, jeg har gjort for mig selv længe. Alle burde opleve jer, for I italesætter nogle ting, som der er brug for at blive rørt ved.
Helle Funder
Har hørt foredraget med Fie og Stine Buje og kan kun anbefale alle at høre det. Så livsbekræftende.
Stine Trampe Broch
Stine Buje og Fie Oppenhagen Arildsen holdt deres spændende foredrag for 130 frivillige fra landets hospicer. Jeg er sikker på, at alle gik berigede derfra. Fra hver deres vinkel kommer de med gode input og stiller gode spørgsmål til egenrefleksion i forhold til funktionen som hospicefrivillig og ikke mindst i forhold til deltagernes egne prioriteringer i deres liv.