Stine Buje

Bogen om livet
Bestil et signeret eksemplar af bogen til dig selv eller din nærmeste. Du får særlig rabat, når du bestiller bogen i shoppen her.

Bogen om livet

Du har nu mulighed for at købe “Bogen om livet” med en personlig hilsen fra Stine Buje. Bogen har fået den mest rørende feedback fra læserne. Den er trykt i flere oplag, siden den udkom på forlaget People’s Press i 2018.

I “Bogen om livet” fortæller 15 uhelbredeligt danskere, hvad de har lært, efter de er blevet ramt af uhelbredeligt sygdom. Den ældste medvirkende er politikeren Ritt Bjerregaard på 77 år, som har uhelbredelig tarmkræft. Den yngste er Steffie på 25 år, som har kronisk nyresvigt. De medvirkende er vidt forskellige steder i deres liv, men alle har de gjort sig tanker om det gode og vigtige i tilværelsen, og i bogen deler de rundhåndet ud af deres indsigter. Indsigter som vi alle kan lære noget af.

Køb bogen

Du får særlig rabat, når du bestiller bogen direkte fra Stine Buje. Portoen er 50 kroner, uanset om du bestiller en eller flere bøger.

1 bog koster 200 kr. (normalpris er 250 kr.)
2 bøger koster 300 kr. (normalpris er 500 kr)

Overfør beløbet + 50 kr. i porto via MobilePay på 212299. Husk at skrive din adresse og dit telefonnummer sammen med overførslen.

"Bogen om livet" er rørende smukke fortællinger om livets mange facetter. En bog jeg vil læse igen og igen med års mellemrum for at påminde mig selv om det vigtige i det virkelige liv.
Louise Andersen
"Bogen om livet" er livsbekræftende og velskrevet. Jeg har lært rigtig meget om, hvilke livsværdier jeg kan vælge at have fokus på som menneske. De mænd og kvinder, der bidrager i bogen, har man lyst til at kramme, fordi de beskriver eksistentielt, levende og uden omsvøb. Jeg er fuld af respekt og ydmyghed, og så har jeg tilladt at tage mit eget liv op til selvrefleksion.
Gitte Guldberg Spanier
Der er bøger, som jeg bliver ved med at vende tibage til. En af dem er "Bogen om livet", der på mange måder fungerer som en slags eksistentiel chokterapi. Den rusker op i hverdagen og får mig til at tænke over værdier og hvad der virkelig betyder noget i mit liv.
Maja Schondel
Stine har i "Bogen om livet" formået at formulere et meget komplekst tema i et levende og lettilgængeligt sprog, som virkelig fanger og berører læseren dybt. Jeg håber, at mange vil læse bogen og lade sig inspirere af de smukke og livsbekræftende budskaber.
Krestine Kaarup Hansen
Stine Buje er en dygtig og erfaren forfatter med et særligt øje for livets essens. "Bogen om livet" er en virkelig smuk bog, som det moderne menneske har brug for.
Pia Glavind
"Bogen om livet" er utrolig livsbekræftende og tankevækkende læsning. Og meget smukt formidlet. Tusind tak for den. Jeg vil anbefale alle at læse den og se om den kan inspirere til et kig på hverdagen. Det har den i hvert fald gjort hos mig.